Pentru o navigare personalizata, folosim cookies.
Blog
03Oct

GMC Media & Advertising

Noutati Medika TV. Toamna 2020

 Din 21 septembrie, Medika TV a lansat noua grila de toamnă, care vine cu o serie de noutăți și emisiuni atractive, sfaturi utile, specialiști renumiți și analize pertinente ale fenomenului medical.
Cunoscuta jurnalistă de televiziune Dana Chera revine pe ecrane s-a alăturat postului Medika TV, pentru a continua proiectul Medika Special, talk show-ul din prime time, care dezbate, de luni până joi, în intervalul 19.00 – 21.00, cele mai importante subiecte de actualitate.

Printre noutăți se numără:

Medika Estetika - prima emisiune dedicată industriei de frumuseţe din România, emisiune realizată de Andrada Popovici.

Interviurile lui Cristoiu – interviuri portret cu reputați specialiști, realizate de reputatul jurnalist Ion Cristoiu.

Academia de sănătate cu Irinel Popescu. Emisiunea, bogată în informații de interes și având ca invitați specialiști din sănătate.

Secretele Nutriției - sfaturi pentru sănătate cu accent pe nutriție, aduse de dr. Laura Ene, medic primar nutriție, diabet și boli metabolice

Medika Dent - sfaturi de la specialist privind igiena orala, gazda emisiunii Elena Onceanu.

Pe langa productiile mentionate, la Medika TV puteti urmari serii noi de documentare produse de BBC, care prezintă ultimele noutăți medicale.

Cu decoruri noi și prietenoase, cu moderatori pregătiți pentru dezbaterile din domeniul sănătății, Medika TV va fi cu siguranță una dintre opțiunile prioritare ale telespectatorilor.


“Sezonul de toamnă va începe la jumătatea lunii septembrie, când Medika TV va lansa mai multe proiecte noi, adresate publicului interesat de sănătate și educație. Toate au ca scop promovarea unui jurnalism de calitate și echidistant în raport cu actorii scenei publice”, se arată într-un comunicat al postului de televiziune Medika TV.

Pentru oferte de publicitate sau dezvoltare de proiecte de promovare cat mai atractive, va rugam sa ne contactati la adresa de mail: office@gmcmedia.ro 

 

Vrei sa scapi de stocuri?

Descrie-ne produsele si campania de reduceri. Vom alege cele mai adecvate medii (TV, radio, online, outdoor, presa scrisa) si vom face cunoscuta reducerea. Aplica acum si stocurile vor disparea!
Aplica acum!

Recomandari

Charles Darwin a spus ca nu cel mai puternic supravietuieste, ci cel mai adaptabil. Adaptabilitatea este principala calitate a echipei GMC Media & Advertising, cu care am colaborat in cateva proiecte de publicitate de calitate, dar foarte diferite ca abordare si continut.
Codrut Pinzaruproducator TV, doctorand in Sociologie al Universitatii Bucuresti
Am fost foarte multumit de colaborarea cu GMC Media & Advertising. Atitudinea pro-activa, focusati pe nevoile clientului si cu o foarte buna cunoastere a pietei de media.
Recomand cu caldura.
Dragne IulianBrauns Heitmann Romania

Contact

Va stam la dispozitie pentru orice intrebare privind campanii media (TV, radio, online, outdoor, presa scrisa), cumparare spatii publicitate sau productie spoturi TV si radio. Scrieti-ne si va vom contacta in curand.

Telefon
0724.04.12.12

Email
office@gmcmedia.ro
GMC
Consultanta & Analiza Media
Productie spoturi TV & Radio
Strategii media & Achizitii spatii publicitare
Blog Media & Advertising
Prima Pagina