Pentru o navigare personalizata, folosim cookies.

Strategii media & Achizitii publicitate

Punem in valoarea afacerea ta!

Ca sa ne indeplinim obiectivele de marketing si de media trebuie sa stabilim o strategie. Suporturile de promovare sunt selectate in functie de interesele publicului tinta caruia ne adresam.

Canalele media disponibile si in care vom cumpara includ TV, Radio, Presa, Online, Panouri stradale, Social Media, E-mail Marketing.

Odata aleasa strategia de promovare impartim bugetul astfel incat mesajul sa ajunga la cat mai multi cumparatori. Negociem cu furnizorii in vederea cumpararii de spatiu publicitar. Alegem in final solutiile cele mai eficiente pentru indeplinirea obiectivelor, prin optimizarea costurilor.
Suporturile de comunicare se diferentiaza in functie de impact, acoperire si costuri. Cumpararea de spatiu publicitar va concretiza scopurile campaniei, prin optimizarea costurilor.
Televiziunea are o acoperire (reach) foarte mare si cel mai mare impact. Campaniile TV ajuta la declansarea vanzarilor intr-un timp foarte scurt.
Radioul este un foarte bun mijloc de comunicare in "drive-time" si un suport ideal pentru promotii/vanzari (comunicare pe termen scurt). Permite cresterea frecventei mesajului.
Presa este un mediu eficient de furnizat de stiri. Continutul mai dens, in text, poate oferi mai multe detalii tehnice, care nu pot fi transmise la TV sau la radio.
Panouri stradale permit atragerea atentiei asupra mesajului si are o perioada mare de expunere. Se pot face campanii cu targetare geografica.
Online se pot face campanii in timp real, interactiv. Ofera flexibilitate, feedback imediat al performantei campaniei si targetare in functie de interesele consumatorului.
Social Media va creste popularitatea brandului si crearea de comunitati cu interese comune. Avantaje ce pot fi obtinute cu costuri reduse.

publicitate Medika TV

Prima statie de televiziune nationala cu tematica medicala. Va stam la dispozitie cu super oferte si cu propuneri de proiecte speciale pe teme medicale/sanatate.
detalii

Vrei sa scapi de stocuri?

Descrie-ne produsele si campania de reduceri. Vom alege cele mai adecvate medii (TV, radio, online, outdoor, presa scrisa) si vom face cunoscuta reducerea. Aplica acum si stocurile vor disparea!
Aplica acum!

Recomandari

Charles Darwin a spus ca nu cel mai puternic supravietuieste, ci cel mai adaptabil. Adaptabilitatea este principala calitate a echipei GMC Media & Advertising, cu care am colaborat in cateva proiecte de publicitate de calitate, dar foarte diferite ca abordare si continut.
Codrut Pinzaruproducator TV, doctorand in Sociologie al Universitatii Bucuresti
Am fost foarte multumit de colaborarea cu GMC Media & Advertising. Atitudinea pro-activa, focusati pe nevoile clientului si cu o foarte buna cunoastere a pietei de media.
Recomand cu caldura.
Dragne IulianBrauns Heitmann Romania

Contact

Va stam la dispozitie pentru orice intrebare privind campanii media (TV, radio, online, outdoor, presa scrisa), cumparare spatii publicitate sau productie spoturi TV si radio. Scrieti-ne si va vom contacta in curand.

Telefon
0724.04.12.12

Email
office@gmcmedia.ro
GMC
Consultanta & Analiza Media
Productie spoturi TV & Radio
Strategii media & Achizitii spatii publicitare
Blog Media & Advertising
Prima Pagina